DOVEŠĆE VAS DO LUDILA; Ovi horoskopski znakovi NERVIRAJU sve oko sebe!

Njihova loša sposobnost komuniciranja, narcizam i tvrdoglavi stav ljude oko njih dovodi do ludila. Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima izluđuju ljude oko sebe.

BLIZANCI: Blizanci vole dosta da osuđuju druge ili da ističu kako je njihovo mišljenje važnije od tuđeg. Oni su poznati po činjenici da mrze dosta toga i to vole da istaknu. Često su vrlo bezobzirni, nagli i ne mare za tuđa osjećanja.

DJEVICA: Djevice su opsednute redom koji same postavljaju i koji vole da nametnu drugima. Baš poput Blizanaca, Djevice su prve u redu kada nekoga treba osuđivati, ali i iskazati zašto one sve znaju bolje da urade. Vrlo su tvrdoglave i neće da priznaju grešku, čak ni kada je poprilično očigledna.

ŠKORPIJA: Škorpije će vas izludeti svojom željom za kontrolisanjem. Izuzetno su ljubomorni i nagli, te neprestano misle da im neko radi iza leđa. Ako sumnjaju da ih prijatelj ogovara ili da ih partner vara, Škorpije će mu postavljati zamke sve dok ne upadne u njih i ne shvati koliko su oni uistinu opsednuti kontrolom.

VAGA: Osobe rođene u znaku Vage nikada ne žele da preuzmu odgovornost. Napakostiće vam, povrediti vas, poigrati se sa vašim emocijama i samo hladno okrenuti leđa i otići. Mada na prvi pogled ne izgleda tako, Vage često znaju tačno kako da iskoriste osobu, iako to, naravno, nikada neće priznati, piše Index.

Leave a Reply

Your email address will not be published.