NASJEDAJU NA SVAKU LIJEPU RIJEČ i vjeruju u ljudsku dobrotu: Ovo je NAJNAIVNIJI horoskopski znak

Oni gledaju kroz “ružičaste naočare”, žive u svetu mašte i bajki i vrlo teško se suočavaju sa surovom realnošću.

Ribe su definitivno najveći naivci Zodijaka. Upravo zbog te potrebe da ignorušu sve probleme i mračne strane života mogu da budu veoma naivne. One nasjedaju na svaku lijepu riječ vjerujući u ljudsku dobrotu.

Lako nasjedaju na smicalice i prevare jer im je teško da shvate kako bi neko nekome hteo da nanese zlo. Zbog toga je veoma važno da se u životu okruže ljudima koji imaju dobre namjere jer u suprotnom bi naivnost mogla veoma skupo da ih košta.

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SU ODLIČNI GLUMCI: UVIJEK ĆE VAS NASMIJATI

Gluma nije za svakoga i potreban je poseban talent kako bi mogli utjeloviti različite karaktere. Za 5 znakova Zodijaka može se reći da su najbolji glumci, a ujedno su najbolji i u iskazivanju emocija:

LAV: Lavovi vole biti u centru pažnje. Žele pozornost cijelo vrijeme i uvijek ju uspiju dobiti. Lavovi su odlični glumci i često su jako uspješni u tom polju.

STRIJELAC: To su zabavni ljudi koji vole zbijati šale. Uz to, sposobni su vas i nasmijati svojom glumom. Imaju sve potrebne vještine da budu odlični glumci.

RAK: Rakovi su obično sramežljivi ljudi, ali sav sram u njima nestaje kada se popnu na pozornicu nastupati pred publikom. Tada su samouvjereni i mogu impresionirati svojom vještinom.

OVAN: Ovnovi su odvažni, hrabri, preuzimaju rizik i sigurni su u sebe. Imaju vatrenu osobnost i dobri su u izražavanju svojih osjećaja. Zbog svih tih razloga dobri su u glumi.

RIBE: Ovo su romantični i pjesnički nastrojeni sanjari. Odlični su u izražavanju svojih emocija što ih čini dobrim glumcima, piše Pinkvilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *