NESTOROVIĆ VEĆ 20 GODINA KORISTI ISTI RECEPT: Tvrdi da čini ČUDA za organizam, a sastojke svi imamo kod kuće!

Nestorović je istakao i da je za alergiju na ambroziju veoma dobra kopriva, ali ne čaj od ove biljke Tekst se nastavlja ispod oglasa: Pulmolog dr Branimir Nestorović otkrio je recept koji koristi već 20 godina i tvrdi da daje odlične rezultate. Naime, riječ je o prirodnom lijeku za čir na želucu. Tekst se nastavlja ispod oglasa: – Isjeckajte kupus, prelijte ga vodom, neka bude pola kupus, pola voda i neka odstoji dva dana u frižideru.

Poslije toga pijete po jednu času ujutru i uveče dvije nedelje – rekao je Nestorović. Kako je objasnio, kupus ima određene materije koje obnavljaju sluzokožu u želucu. U kombinaciji sa sladićem djeluje i na helikobakteriju, i to na one rezistentne oblike – pojasnio je doktor. Nestorović je istakao i da je za alergiju na ambroziju veoma dobra kopriva, ali ne čaj od ove biljke.

Najbolje da se listovi koprive samelju sa medom. Može i da se drži kopriva u zamrzivaču dve nedelje, pa se ona sama pretvori u prah. Čaj nije dobar jer voda ubija dosta dobrih sastojaka u koprivi – objasnio je Nestorović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *