OTKRIVEN TAJNI RECEPT IZ SAMOSTANA: Najmoćniji prirodni antibiotik, borac protiv infekcija i gljivica…

Ako bolujete od neke infekcije ili ozbiljnije bolesti, možete pojesti po jednu žlicu pet do šest puta kroz dan.

Ovaj ljeviti recept navodno datira iz srednjovekovne Europe, iz jednog samostana. S vremenom je postao neizostavan dio narodne medicine prema kojoj predstavlja sjajan prirodni antibiotik koji ubija gram-pozitivne i gram-negative bakterije.

Također, pripravak ima snažnu antivirusnu i antigljivičnu formulu, poboljšava cirkulaciju krvi i limfe u svim dijelovima tijela, a uspješan je lijek protiv gljivice candide.

Prema narodnim pričama, mnogima je pomogao u izlječenju raznih virusnik, parazitskih, bakterijskih i gljivičnih infekcija, a tajna se krije u domaćim, prirodnim sastojcima.

Sastojci:

– 700 ml svježeg jabukova octa
– ¼ šalice usitnjenog češnjaka
– ¼ šalice usitnjenog luka
– 2 svježe ljute paprike
– ¼ šalice naribanog đumbira
– 2 žličice naribanog hrena
– 2 žličice kurkume u ​​prahu ili 2 komada korjena kurkume

Priprema:

U većoj posudi pomiješajte sve sastojke osim octa pa ih prebacite u staklenku. Pazite da se 2/3 staklenke sastoji od suhih sastojaka, a ostatak popunite jabučnim octom.

Staklenku potom dobro zatvorite pa protresite da se sastojci i ocat prožmu.

Čuvajte pripravak na suhom i hladnom mjestu dva tjedna, nekoliko puta dnevno promućkajte staklenku pa nakon dva tjedna pripravak izgnječite i procijedite kroz gustu gazu. Nakon što to učinite, slobodno ga čuvajte na sobnoj temperaturi.

Doziranje:

Pojedite jednu žlicu pripravka svaki dan kako biste pobijedili loše bakterije u tijelu i ojačali imunitet, a možete ga koristiti i kao dodatak jelima, poput priloga.

Postupno pojačavajte količinu tako da najviše u danu upotrijebite jednu šalicu pripravka. Ako bolujete od neke infekcije ili ozbiljnije bolesti, možete pojesti po jednu žlicu pet do šest puta kroz dan.

Izvor: dnevno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *