OVA 2 ZNAKA IMAJU MEKO SRCE, puni su razumijevanja i uvijek su spremni da oproste

Nije uvijek priznaćete lako biti – velika ličnost. Ponekad je težina onoga što treba da oprostimo i zaboravimo jednostavno prevelika. Ponekad je sjećanje na datu bol i nepravdu vrlo živo da bi moglo biti prepušteno zaboravu. A opet, čini se da pojedincima to nekako lakše ide od ruke.

Izgleda kao da njihovo meko srce ima razumijevanja za nepromišljenost drugih i njihove ishitrene namjere. Ako pitate zvijezde, reći će vam da su 2 znaka u horoskopu posebno sklona opraštanju. Koji su to znaci, otkrivamo vam u redovima koji slijede, piše Pure Wow, a prenosi Ženski magazin..

BLIZANCI: Ove male hodajuće enciklopedije očajnički žele da razumiju svijet oko sebe, kao i ljude u njemu. Mnogo je toga što u toku dana zaokuplja pažnju jednog Blizanca.

Dok u jednom momentu opsesivno istražuju svemir i mogućnost preseljenja na drugu planetu, već u drugom razmišljaju o gradnji kućice kraj reke na kraju sela.

Ako ne mogu da ostanu dosljedni jednoj temi, kako da očekujete da ostanu dosljedni ljutnji. Što je zapravo dobra stvar, jer Blizanac nije zatrovan negativnošću poput onih znakova koji se grčeviti drže ljutnje. Takođe meko srce Blizanca vjeruje u dobro u ljudima i u to da oni mogu da se promjene na bolje.

OVAN: Ovaj nebeski igrač se poput šibice brzo rasplamsa ali i brzo sagori. Ovan se ne suzdržava kada treba izaziti svoj bes i šok, jer pod vladavinom Marsa ovo je znak koji vode instinkt i snažna volja.

Ovan će vas bez problema pitati zašto mu niste uzvratili poruku, kada je video da ste je pročitali, ili zašto ste njegovu jaknu pozajmili bez pitanja. On nema problem sa direktnošću i na taj način prazni svoje biće.

Izneće pred vas sva svoja trenutna osjećanja i neće se baviti skrivanjem nezadovoljstva. Budući da ima jasno zacrtane ciljeve, Ovan se ne osvrće i ne gleda iza sebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *