OVO radi muškarac koji vas VOLI..

Muškarci i žene pokazuju da im je stalo na vrlo različite načine.

Ako je muškarac voljan javno da pokaže svoju ljubav prema ženi, onda je to jedan od znakova da je on veoma ozbiljan kada je u pitanju njihova veza, prenosi portal „Family Today“.

Kako se navodi, potreban je ekstreman nivo ranjivosti da bi čovjek pokazao i izrazio tačno ono što osjeća u tako velikim razmjerama. No, osim spomenutog načina, postoji ih još nekoliko..

Sluša vas

Ako ikada pomislite da se muškarci ponekad ponašaju poput djece, niste u potpunosti u krivu. Većina muškaraca koncentriše se samo na stvari koje ih zanimaju i oko kojih su strastveni.

Ako vas voli, vaš glas je muzika za njegove uši i sve što morate da učinite jeste da kažete nešto što je zaista važno i on će svoju pažnju usmjeriti prema vama. Čovjek koji vas zaista voli ne samo da će vas čuti, već će obratiti pažnju i na vaše riječi. Primjetićete da slijedi vaše savjete i poštuje vaše misli.

Ponekad se prepire s vama

Da, i ovo je tačno. Prepiranje ili svađa nije uvijek znak lošeg perioda u vezi. Ako vas zaista voli i ulaže u vaš zajednički odnos, onda će on i odvojiti vrijeme za prepirke, rasprave i pronalazak rješenja.

Povremene rasprave su znak da i on želi da učini nešto po određenom pitanju, te da i on želi da stvari funkcionišu najbolje kako mogu. Važno je pronaći sredinu koja odgovara za vas oboje.

Ponekad se žrtvuje za vašu sreću

Ovo je jedan od najvećih znakova da muškarac voli ženu. Ako promjeni svoje planove, koji njega usrećuju i napravi nove, koji će usrećiti vas, pokazuje vam da vas voli i poštuje, te da je spreman da vas stavi na prvo mijesto.

No, to naravno ne bi trebalo da iskorišćavate kako biste dobili uvijek ono što vi želite, a odlično bi bilo kada biste pronašli određenu sredinu, odnosno kompromis, te kada biste i vi to nekad uradili za njega.

Bori se za vašu ljubav

Zaljubljeni muškarac boriće se iz sve snage za ljubav koju osjeća prema vama. On je zbog vas sretan i vi ste stoga posljednje što on želi da izgubi u svom životu.

Ponosan je na vaša dostignuća

Kad muškarac voli ženu, sve što ona čini on osjeća i vidi i kao svoje postignuće. Ponos koji osjeća majka kada vidi svoje dijete da je prohodalo ili progovorilo ili napravilo nešto novo što i njega samog usrećuje, nešto je s čim bi to moglo da se uporedi.

Zaljubljeni muškarac ne takmiči s voljenom ženom, već je podržava i usmjerava prema naprijed, te zajedno s njom korača ka novim pobjedama.

Misli da ste lijepi čak i kada se vi tako ne osjećate

Kad muškarac voli ženu, ona je za njega lijepa bez obzira na sve. Muškarac na ženi koju voli ne gleda samo fizički izgled, već i druge faktore koji utiču na njenu ljepotu i to je jedino bitno. Za njega, vi ste savršeni, nevezano da li ste obučeni u haljinu i salonke ili ste u trenerci i s kosom zavezanom u rep.

Mari za vaše prijatelje i porodicu jer su oni vama bitni

Zaljubljeni muškarac shvata da su vama vaši prijatelji i porodica važni, a kada su oni sretni, onda ste i vi sretni. Stoga, ako vas voli, on će pažljivo slušati dok pričate o njima i prepoznaće njihovu važnost u vašem životu.

Ako je potrebno, on će se ponuditi za pomoć ili će navesti rješenje njihovih problema s istinskim zanimanjem i s istinskom voljom za pomoć ako im to ikada bude potrebno.

Ne boji se da bude ranjiv pred vama

Muškarci ne vole da budu ranjivi – nikad – ali ako vas voli, neće imati problema da vam pokaže da se boji da vas izgubi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *