RECEPT KOJI ĆE VAM SPASTI PLUĆA: Radite ove stvari naredna tri dana i opravite svoj organizam…

Bilo da ste pušač ili ne, može vam se dogoditi da imate problema sa plućima. Ukoliko ste pušač, tim gore, jer su vam pluća sigurno veoma oštećena. Ovaj recept će vam pomoći da ih pročistite u samo 72 sata.

Prije nego što počnete sa ovim tretmanom, potrebno je da izbacite sve mliječne proizvode, kako bi se tijelo rješilo toksina iz njih.

Kada ste to uradili, pratite sljedeću kuru:

– Prvog dana, prije spavanja popijte šolju biljnog čaja. To će pomoći vašim crijevima da se riješe toksina koji izazivaju konstipaciju, i time ćete olakšati plućima da rade svoj posao.

– Prije doručka iscijedite dva limuna u toploj vodi i popijte to.

– Popijte 300 mililitara iscjeđenog grejpfruta. Ukoliko ne volite grejpfrut, slobodno ga zamjenite ananasom – ove dvije voćke sadrže prirodne antioksidanse koji pomažu vašem disajnom sistemu.

– U periodu između doručka i ručka popijte 300 mililitara ceđene šargarepe. Time ćete alkalizovati svoju krv.

– Za vrijeme ručka obavezno u tijelo morate unijeti sok od 400 mililitara koji sadrži kalijum, koji se u tijelu ponaša kao tonik za čišćenje. Prije odlaska u krevet popijte 400 mililitara soka od brusnice, koji će se izboriti sa bakterijama u vašim plućima koje izazivaju infekcije.

– Obavezno vježbajte. Pored toga, svakodnevno uživajte u toploj kupki koja traje oko 20 minuta – time ćete pomoći tijelu da se rješi toksina. Pored svega toga, inhalirajte se uz pomoć ulja od eukaliptusa.

Izvor: dnevno

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*