RECEPT ZA ČUVENI “ČISTAČ KRVI”: Uvjerite se u njegovu djelotvornost, a smjesa je od samo 2 sastojka koja uklanja sve masnoće iz krvi…

Odlučili smo i ovaj recept podijeliti s vama…

Pošto u zadnje vrijeme na našu stranicu stiže dosta upita o načinu rješavanja povišenih masnoća u krvi, odlučili smo ovaj jednostavni, ali jako efikasan recept da podijelimo s vama.

Zbog brzog načina života, loše ishrane i nedostatka fizičke aktivnosti ovo je bolest sadašnjice.

Nekada se kod povišenih masnoća mogu primjetiti nakupine masnog tkiva žute boje u obliku pločica ili čvorića na gornjim očnim kapcima ili nekim drugim dijelovima tijela, nažalost u početku oboljena obično nema drugih simptoma.

Napredovanjem bolesti, dolazi do zadebljanja stijenki krvnih sudova, ateroskleroze, kojoj doprinose i drugi riziko faktori (pušenje, alkoholizam, nikotin), a sve to nažalost rezultuje najčešće cerebrovaskularnim oboljenima koji su vodeći uzrok smrti kako u svijetu tako i kod nas.

Jedini način dijagnosticiranja oboljenja je putem laboratorijskih pretraga. Ukoliko imate nalaze koji ukazuju na ovo oboljenje tople preporuke za ovaj lijek, jer našim najbližim je pomogao.

Sastojci:

– smokve

– domaće jabukovo sirće

Priprema:

Lijek spravljate navečer, da biste ga pili ujutro. Uzmite tri suhe smokve i dobro ih izbockajte čačkalicom za zube sa svih strana, a potom ih ubacite u staklenu zdjelicu u koju ste stavili 2 dl domaćeg jabukovog sirćeta. Ako ste ih pokiselili navečer u 20h, pojedete ih ujutro u 8h.

Ostatak sirćeta nemojte bacati nego u to isto sirće narednu noć ponovo pokiselite 3 smokve pripremljene na isti način. Ta 2 dl sirćeta koristite 7 dana, većina bude upijena od strane smokvi koje se kisele. Osmi dan uzmeta nova 2 dl sirćeta i postupak ponavljate jos jednu sedmicu.

Znači, terapija liječenja traje 14 dana. Uz ovaj recept pridržavajte se zdravo načina ishrane i povećajte fizičku aktivnost.

Nakon pola mjeseca ove terapije, ponovite nalaze i uvjerite se u učinkovitost lijeka.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*