Uginuo je psić rođen s pet nogu: Ne znamo što i kako se dogodilo, shrvani smo

PSIĆ Chanel rođen je s pet nogu i vrlo brzo su ga brojni korisnici interneta zavoljeli zbog njegove jedinstvenosti i vedrog duha.

No nažalost, nakon samo nekoliko tjedana psić je uginuo, a vijest je potvrđena i na stranici skloništa za životinje koje se brinulo o Chanel.

“Imamo tužne vijesti. Jučer ujutro naša slatka Chanel napustila je ovaj svijet. Nemamo pojma što se dogodilo, ni kako, ni zašto. U jednom je trenutku sve bilo savršeno, a sljedećeg je nestala. Tog jutra sve je bilo u redu. Pojela je doručak, trčala po kući i išla mokriti na ručnik na pod moje kupaonice kao i svaki drugi dan. Vratila sam je natrag u njezin mali prostor kako bih mogla premjestiti neke druge pse, i za tri minute ona je uginula. Nije se imala u čemu gušiti. Njezin dišni put nije bio blokiran. Možemo samo nagađati da ju je njezino malo srce izdalo”, stoji uz video koji je objavljen na Instagramu.

“Voljelo ju je toliko ljudi iz cijelog svijeta. Bila je slatko malo štene koje je plijenilo svačiju pozornost jer je bila jako različita. Ali ona nam je bila posebna iz drugih razloga, ne samo zbog dodatne noge. Bila je jedinstvena duša za koju smo bili vezani zbog toga kakva je bila, a ne kako je izgledala. Sigurna sam da će ovo biti tužno za mnoge od vas. Žao mi je. Žao mi je što njezin život nije bio dug i ispunjen, zabavan i pustolovan. Iako je njezin mali život toliko brzo prekinut, bio je pun ljubavi. Držala sam je svaku noć i govorila joj kako je lijepa. Polizala bi mi bradu i mazila se uz moj vrat. Pratila bi me po kući i čak dotrčala kad sam je zvala. Voljeli smo je svim srcem”, poručili su na stranici, a brojni pratitelji oprostili su se od Chanel u komentarima.
Izvor: Index Ljubimci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *