Upoznajte prvu bebu travel influencera: Ima godinu dana i mjesečno zaradi 6500 kuna

IAKO je napunio tek godinu dana, Briggs Darrington zarađuje ozbiljan novac. Ovaj dječak proputovao je 16 saveznih američkih država i postao najmlađi travel influencer.

Njegova mama Jess kaže da je na prvo putovanje išao kad je bio star svega tri tjedna, a već je imao prilike posjetiti Aljasku, Nacionalni park Yellowstone i plaže u Kaliforniji.

Snimkama i fotografijama s putovanja stekao je vojsku od 30 tisuća fanova na Instagramu i skupio preko 250 tisuća lajkova na TikToku, a to je dovelo i do prvih poslovnih angažmana. Briggs mjesečno putujući zaradi oko 1000 dolara ili 6500 kuna.

“Nekoliko godina sam vodila blog Part Time Tourists i plaćali su mi da putujem svijetom. Kad sam ostala trudna 2020., mislila sam da je moja karijera gotova, nisam znala da je moguće nastaviti putovati s bebom. Moj suprug se potrudio da to zaživi pa sam počela pisati o putovanjima s bebom. Takav sadržaj još nitko nije kreirao. Djelila sam sve što smo naučili iz iskustva, pozitivno i negativno, i odlučila tako pomoći drugim roditeljima”, ispričala je Jess.

Kaže da su njezine priče pomogle čak i mamama koje su se borile s postporođajnom depresijom, zbog koje im je bilo nelagodno izaći iz kuće.

Briggs je već letio i avionom. Najdulji put bio je onaj od Ute do Havaja. Trajao je osam sati.

“Prvo putovanje bilo je ipak bliže našem domu. Otišli smo na glamping. Briggs je spavao cijelim putem, a onda smo uživali”, prepričala je mama.

Ova putujuća obitelj jedva čeka sigurnije uvjete kako bi mogla putovati i u druge zemlje. Dok traje pandemija koronavirusa, drže se SAD-a.

Izvor: Index Ljubimci

Leave a Reply

Your email address will not be published.